2008 - 2012

PROJECTLEIDING PROGRAMMA CULTUURBEREIK / MUSEA IN DE WIJKEN

Opdrachtgever: Gemeente Rotterdam, Dienst Kunst en Cultuur

De Gemeente Rotterdam houdt zich met het Programma Cultuurbereik actief bezig met het stimuleren van kunst en cultuur in de wijken. Rotterdamse Musea worden gestimuleerd om zich bezig te houden met wijkgerichte projecten, onder andere met financiële middelen. 2012 is het laatste jaar van dit stimuleringsprogramma.

Mijn werkzaamheden als projectleider waren gericht op het bevorderen van de kwaliteit van de projectplannen en het voorzitten van de werkgroep, algemene ondersteuning bij de ontwikkeling van de projecten en projectevaluaties.

Deelnemende musea: Villa Zebra, Museum Boijmans van Beuningen, Chabot Museum, Nederlands Fotomuseum, Maritiem Museum, Nationaal Onderwijsmuseum, Museum Rotterdam

Partner: Cultuurscouts Rotterdam

> www.rotterdam.nl/kunstencultuur /